Projekt SUNNY SIDE

  • logo SUNNY SIDE 2.png

Výstavba domov na predaj v lokalite Veľká Paka v okrese Dunajská Streda

Na začiatku bola vízia výstavby pekného projektu pre rodiny...

Predstavoval som si developérský projekt, ktorý by bol cenovo dostupný a zároveň architektonicky ako aj stavebne luxusný projekt a reagujúci na vývoj celosvetovej modernej architektúry.
Predstavoval som si, že obyvatelia Slovenska, môžu žiť nie len v nízkonákladových (nekvalitných) rodinných bungalovoch, ale aj v luxusných vilkách, ktorých dizajn konkuruje svetovej výstavbe, kvalite a inteligencií zariadenia. Tieto vilky by mohli byť dokonca vzhľadom na vývoj cien nezávislé od IS s nízkymi mesačnými nákladmi.
Takto sa zrodil projekt SUNNY SIDE, Luxury living.
Časom som zistil, že SUNNY SIDE, Luxury living nepredstavuje iba jednorázový projekt v jednej lokalite. Je to životný štýl. Štýl bývania, ktoré kombinuje pestrosť bungalovu, villy, alebo akéhokoľvek typu rodinného domu s dostupnými, ale kvalitnými materiálmi, inteligentnou výbavou a to všetko skombinované tak, aby klient mal nie len pocit luxusného domu, ale luxusného domova.

5628 m²
600 m²
firemné
aktívne
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
optika
asfaltová cesta
  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Dunajská Streda
  • Mesto Veľká Paka
  • Ulica Čukárska Paka
  • Druh Výstavba domov
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo firemné
  • Začiatok výstavby 01.05.2024
  • Ukončenie výstavby 30.09.2026
  • Stav projektu územné konanie - vydanie územného rozhodnutia
  • Počet 7
  • Výmera 405 - 831 m²
  • Kontakt 0948234454
  • Pridané 3. december 2023 08:14 hod

Zoznam voľných objektov

Číslo Počet izieb Podlahová plocha Zastavaná plocha Rozloha pozemku Celková rozloha Cena
2023003 4 0 m² 0 m² 564 m² 0 m² Cena v RK
2023004 4 0 m² 0 m² 683 m² 0 m² Cena v RK
2023005 4 0 m² 0 m² 709 m² 0 m² Cena v RK

Poloha nehnuteľnosti na mape

Čukárska Paka, Veľká Paka, Dunajská Streda, Slovensko

Predstavujem Vám 4-izbovú rodinnú vilku, v prevedení Luxury, ktorá je rozdelená na dve základné časti, denná časť a nočná časť.
Denná časť je presvetlená a naladená pozitívnym slnečným jasom cez veľkoplošné presklenie celej steny obývačky s východom na terasu s bazénom. V prípade, že nemáte záujem o presvetlenie obývačky, jedálne a kuchyne, jednoducho dáte pokyn cez svoj smartphone, alebo ovládačom na stene, aby sa stiahli exterérové žalúzie.
Nočná časť rodinného domu pozostáva z rodinnej kúpelne, detskej izby, hosťovskej izby a priestrannej spálne. Každá izba má východ na terasu s bazénom. Okná sú veľkoplošné, teda zabezpečujúce dostatok svetla pre izbu. V prípade, že nemáte záujem o presvetlenie izby / spálne, jednoducho dáte pokyn cez svoj smartphone, alebo ovládačom na stene, aby sa stiahli exterérové žalúzie.

Lokalita sa nachádza v blízkosti mesta Šamorín, kde je kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti golfového ihriska v Báči, približne 10 minút cesty autom od Bratislavy po R7.
V lokalite postavíme rodinné domy v modernom dizajne inšpirovanom svetovými stavbami v Španielskej Marbele, v USA vo Fort Lauderdale na Floride, Miami alebo v Dubaji s názvom VILLA SUNNY. Pri predpredaji vyhotovíme rodinný dom na mieru.
Na výber budú tri vyhotovenia rodinných domov:
- Holodom
- Štandard
- Luxury
Kuchynské linky ako aj kúpeľňové zostavy, zariadenie, kachličky a podlahy zabezpečuje a dodáva náš obchodný partner spoločnosť SIKO. Bližšie informácie nájdete na www.enerbau.sk alebo na www.siko.sk v časti Kúpeľne, alebo Kuchyne. Zároveň Vám spoločnosť SIKO v spolupráci s nami poskytne na naše náklady interiérového architekta, s ktorým si kuchynskú linku alebo kúpelňu navrhnete a v obdržanom 3D vizuálnom prevedení Vám bude aj dodaná.
Architektúru nám vyhotovili:
rodinný dom typu VILLA SUNNY, Ing. arch. Matej Mega
hlavný architekt projektu, Ing. arch. Pavol Brna

Interiér rodinného domu v prevedení Luxury bude kompletne dokončený vrátane osvetlenia, osvetľovacích telies, vypínačov, inteligentného systému na ovládanie svetla, klimatizácie, vonkajších žalúzií, kuchynskej linky a spotrebičov v strieborno-čiernom prevedení. Kúpelňa bude plne vybavená, t.j. kachličky, obklad, sanita, batérie, osvetlenie, kúpelňová skrinka.
Základné parametre domu:
Hrúbka obvodovej steny, zn. Ytong: 300 mm
Hrúbka vnútornej steny, zn. Ytong: 150 mm
Stropná konštrukcia: systémový strop zn. Ytong, nosník, vložka v celkovej hrúbke 250 mm
Zateplenie: solkel 100 mm, steny 150 mm, strop 350 mm
Ukončenie stropu: geotextília, hydroizolácia a štrkové lôžko v hr. 50 mm, hydroizolácia bude zváraná fólia zn. Fatrafol, Protan alebo SIKA. Výber je závislý od developera alebo kupujúceho v rámci predpredaja.
Konštrukcia podlahy a stropu: betón, izolácia a poter.
Okná: 6-komorový system s hĺbkou 82 mm, izolačné trojsklo, 3 celoobvodové tesnenia, celoobvodové kovanie MACO Multi - matic, farba antracit
Okná v izbách s rozmerom 2000 mm x 2000 mm, plastové okna na chodbe troj sklo o rozmere 750 mm x 1500 mm, kúpelňové okná 600 mm x 600 mm, veľkoplošná presklená stena (iba Luxury) o rozmere 6000 mm x 3000 mm z toho otváravá časť 2000 mm x 2000 mm,
Záruka okien: 5 rokov na farebnú stálosť, 5 rokov na kovanie, 5 rokov na funkčnosť a odolnosť voči poveternostným podmienkam, 5 rokov na izolačné trojsklo, 2 roky na parapetné dosky

Sme radi, že od 1.1.2024 máme uzatvorenú zmluvu so spoločnosťou GEPARD FINANCE, s.r.o., ktorá zastupuje našich klientov pri uzatvorení finančných produktov určených na financovanie kúpy ponúkaných nehnuteľností. Výhodou je, že finančný poradca a hypotekárny špecialista p. Miloš Lajcha sa Vám bude plne venovať a odborane radiť tak, aby ste boli spokojným klientom nie len pri kúpe nehnuteľnosti ale aj do budúcna pri splácaní jej financovania.

Pre viac informácií kontaktujte